14.11.2012

Vesi -monessa mukana 3: Hauhon Yhtenäiskoulu


Ilmiö oppilaan näkökulmasta

Aiheen valitseminen työhön oli yllättävän hankalaa, koska ideoita oli monia (mm. sumu, meret, vesi yleisesti, merenneitovakuutukset..=D). Sitten kun idea oli keksitty, niin oli vaikea saada työtä etenemään, koska ei ollut tarpeeksi atk-paikkoja. Lopulta asiat kuitenkin alkoivat sujua, kun sovittiin säännöistä yms yms.  

Työn tekeminen lienee ollut joillekkin vaikeaa, mutta meille se oli jopa yllättävän  helppoa.  Työn tekeminen oli myös mielenkiintoista, ja hauskaa. Ainakin joillain ryhmillä :D

Loppujen lopuksi, aika meinasi (yllätys, yllätys) loppua kesken, joten sitten sitä työtä tehtiin muillakin tunneilla kuin vain siihen varatuilla. Jotkut ryhmät etsivät tietoja YK:n sivuilta, jotkut laminoivat kuvia ja jotkut piirsivät merenneitoja ja hippokamppeja. 

Vesipäivänä, saimme tutustua muiden tekemiin töihin. Yllätyksellisesti, vesipäivä ei toiminut ihan suunnitelmien mukaan, ja jouduimme mm. esittelemään toistemme töitä, koska luokista vastaavat henkilöt olivat kadonneet (: 

Kuitenkin, työtä oli hauska tehdä, ja se auttoi miettimään asioita ja nauramaan oudoille asioille, joita tuli esiin aiheesta. Joistain töistä oli myös hyötyä vesipäivän jälkeen, mm. valokuvausryhmän kuvat on varastettu ympäri koulua (korjaus: ne ovat varastossa) ja vesimyyttien powerpointtia on käytetty/näytetty alaluokkien kuvistyössä.
                                                                                                                  Nea ja Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti