15.2.2013

Ihan pimeet jälkilöylyt

Pehmeet on löylyt.....

Valaistujen pukujen ja asusteiden muotinäytöksestä:
Ihan tosi suurena yllätyksenä meille ja teille, rakkaat lukijat, näytöstä ennen oli hieman teknisiä ongelmia näiden tikitaalisten vimpaimien kans. Kuvashow oli kyykähtää, kun pimeässä kuvatut kuvat piti vaalentaa ihan värien rikkoontumiseen saakka, jotta tykin valoteho riitti näyttämään ne suuressa koossa. Tämä ratkaistiin, mutta sitten Picasa nielaisi kolmanneksen kuvista 40 min ennen näytöstä, eikä suostunut röyhtäisemään niitä takaisin. Otsasns hiessä näytös kuitenkin alkoi ajoissa.
Bambuuser toimi hyvin ja yllätti katsojat toivotulla tavalla. Näytöksen alku ullakolta toimi hyvin, mutta lainaksi saadun iPadin valoteho ei riittänyt kuvaamaan näytöstä salissa kunnolla. Elämys pelitti niin kuin pitikin!
Kuvakansiota puvuista emme liittäneet tänne ainakaan vielä, koska kuvat jouduttiin näytöstä varten "rikkomaan" eivätkä ne näytä enää kuvina näytöllä hyvälle. Katsotaan, jos jaksais vielä joku päivä leikkiä koneella...

Jälkihiki:
Palaute osallistuneilta oppilailta, muilta oppilailta sekä kollegoilta on ollut innostunutta ja kiittävää.
Pitkin viikkoja joku aina palaa näytökseen tai siitä virinneisiin ajatuksiin.
Ilmiö oli kiinnostava ja luova osuus (suunnittelu) sujui merkillepantavan jouhevasti fysiikan tutkimusosion ja valoleikkien jälkeen. Kaikille oli syntynyt visioita jo tutkimusosion aikana. Tutkimuksen syvällisyys oli mielestämme tämän ikäisille sopiva.
Parasta tässä kokemuksessa oli mielestämme oppilaiden ilo, into, ylpeys sekä itsetekemästä että itsestä ja rohkeus esiintyä.

Anne ja Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti